Minitarte cu conopida – reteta usor de preparat

Printeaza

Minitarte cu conopida – reteta usor de preparat din: aluat, conopida, smantana, mustar, cascaval.

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • o conopidă mică
  • 2 linguri smântână
  • o lingură muştar picant
  • 150 g caşcaval, după gust

 

 

Mod de preparare:

Conopida se pune 20 de minute la fiert în apă cu sare. Intre timp, aluatul se pune pe masa de lucru si se taie după mărimea formelor de copt.

Se tapetează fiecare formă cu aluat si se pune apoi amestecul de smântână cu muştar.

umplu cu mici bucheţele de conopidă şi cuburi de caşcaval si se lasă la cuptor aproximativ 25 de minute.

 

Minitarte cu conopida – reteta usor de preparat

Minitarte_cu_conopida

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Salsa Roșie – Salsa Roja Autentică: Aroma Mexicului în Farfuria Ta

Salsa Roșie – Salsa Roja Autentică: Aroma Mexicului în Farfuria Ta din: rosii, chili, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, coriandru. Salsa Roja, sau salsa roșie, este o comoară a bucătăriei mexicane, aducând împreună bogăția și profunzimea aromei roșiilor coapte cu picăntura specifică a ardeilor chili. Perfectă ca sos, dip sau ca ingredient în […]

Burger Vegetarian cu Ciuperci și Brânză de Capră

Burger Vegetarian cu Ciuperci și Brânză de Capră din: ciuperci, branza de capra, chifle, ulei de masline, rosie, frunze de salata, ceapa rosie, sare, piper. Explorați o lume a gusturilor și texturilor cu Burger Vegetarian cu Ciuperci și Brânză de Capră, o rețetă care promite să încânte chiar și cele mai rafinate papile gustative. Acest […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.