Minitarte cu conopida si cascaval

Printeaza

Minitarte cu conopida si cascaval din: aluat foitaj, conopida, smantana, mustar, cascaval.

Ingrediente:Minitarte cu conopida si cascaval

  • un pachet aluat foitaj
  • o conopidă mică
  • 2 linguri smântână
  • o lingură muştar picant
  • 150 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Conopida se pune 20 de minute la fiert în apă cu sare.

Intre timp, aluatul se pune pe masa de lucru si se taie după mărimea formelor de copt. Se tapetează fiecare formă cu aluat si se pune apoi amestecul de smântână cu muştar.

Se umplu cu mici bucheţele de conopidă şi cuburi de caşcaval si se lasă la cuptor aproximativ 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.