Minitarte cu frisca si zmeura
PrinteazaMinitarte cu frisca si zmeura din: faina, frisca, cacao, unt, zahar, zmeura.
- 300 g făină
- 500 ml frişcă
- 3 linguri cacao
- 150 g unt
- 50 g zahăr
- 50 ml apă rece
- 300 g zmeură
- sare
Mod de preparare:
Intr-un bol, cerni făina, adaugi zahărul, sarea, caca-ua şi untul. Frămânţi ingredientele şi torni treptat apa, până obţii un aluat elastic.
Il înfăşori în folie şi-l bagi la frigider 2 ore. Scoţi aluatul, îl întinzi şi-l aşezi în formele de tartă tapetate. Incingi cuptorul, înţepi aluatul cu furculiţa din loc în loc şi îl coci 15-20 de minute.
După ce s-au răcit, le scoţi din forme, le umpli cu frişcă bătută şi aşezi deasupra zmeură şi frişcă. Dai minitartele la rece câteva ore.
Minitarte cu frisca si zmeura
Pofta buna!