Minitarte cu fructe

Printeaza

Minitarte cu fructe

Minitarte cu fructe

Ingrediente:

  • 50 g lapte praf
  • un plic budincă de vanilie
  • 400 ml lapte
  • 320 g făină
  • sare
  • 260 g unt
  • 3 ouă
  • două linguri de zahăr brun
  • zahăr vanilinat
  • o conservă de ananas
  • coacăze
  • mure
  • kiwi
  • portocale
  • 7 g gelatină
  • unt pentru forme

Preparare:

Intr-un castron se pune untul rece, zahărul  brun, sarea, două linguri de praf de budincă, laptele praf, ouăle. Se amestecă şi se toarnă peste făină.

Se frământă totul până se obţine un aluat tare. Se lasă la rece 30 de minute. Se pune câte o bucată de aluat în formele unse cu unt. Se înţeapă din loc în loc şi se introduc în cuptorul încins.

Budinca se prepară conform instrucţiunilor. Gelatina se dizolvă cu suc de ananas din conservă. Formele se umplu cu budinca de vanilie, se aşază felii de fucte şi deasupra se toarnă gelatina răcită. Se introduc ia rece şi se lasă circa două ore, apoi se servesc.

Minitarte cu fructe.jpg

Pofta buna !

1 comentariu

  1. Arata foarte bine aceste minitarte. Tartele sunt in desert simplu si gustos. O sa fac si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.