Minitarte cu kiwi si piersici
PrinteazaMinitarte cu kiwi si piersici din: ulei, zahar, praf de copt, sare, compot, kiwi, gelatina.
- 100 ml ulei
- 120 ml apă caldă
- 100 g zahăr pudră
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
- 1 borcan compot de piersici
- 4-5 kiwi
- 1 plic gelatină incoloră
Mod de preparare:
Amesteci într-un bol făina, uleiul, apa caldă, zahărul pudră, praful de copt şi sarea. Vei obţine un aluat moale, dar care nu se ţine de degete.
Intinzi aluatul în formele de tarte şi le dai la cuptor până se rumenesc, apoi le scoţi din forme şi le răstorni. Feliezi piersicile, bine scurse, şi kiwi. Pui în minitarte câte 2-3 felii de fructe.
Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o amesteci cu compotul de piersici. Torni puţin peste tarte, pe care le dai la rece până se întăreşte gelatina.
Pofta buna!