Minitarte cu peste si broccoli

Printeaza

Minitarte cu peste si broccoli din: file de peste afumat, broccoli, minitarte, maioneza, mustar, piper, sare.

Ingrediente:Minitarte cu peste si broccoli

  • 200 g file de peşte afumat
  • 150-200 g broccoli
  • 1 pachet minitarte aperitiv din comerţ
  • 3-4 linguri maioneză light
  • 1 lingură muştar
  • piper alb măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai peştele în felii şi controlezi să nu mai aibă oase, apoi îl mărunţeşti. Desfaci broccoli în bucheţele pe care le opăreşti pentru 3-4 minute, în apă uşor sărată. După ce le scurgi şi s-au răcit, le tai cubuleţe de 1 cm.

Ai grijă să păstrezi 2-3 buchete pe care le tai în felii, pe lungime şi le foloseşti pentru a decora tartinele. Amesteci într-un bol maioneza cu muştarul şi cubuleţele de peşte şi de broccoli.

Cu amestecul obţinut, umpli minitartele aperitiv şi le decorezi cu bucheţele de broccoli. Sunt excelente la un bufet rece sau la o masă cu prietenii, alături de un pahar cu vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.