Minitarte cu pui
PrinteazaMinitarte cu pui
pentru aluat:
- 150 g făină
- l gălbenuş
- 100 g margarina
- sare
Pentru umplutură:
- 1 piept de pui
- 2 cutii cu ciuperci
- 100 g maioneză
- sare
Preparare:
Din făină, margarina topită şi gălbenuş, frământă un aluat potrivit de moale. Imparte-l apoi în 10 şi fiecare bucată întinde-o cu sucitorul. Aşază foile în forme speciale pentru tarte, unse cu margarina.
Coace-le la foc mic 30 de minute. Intre timp, fierbe pieptul de pui în apă cu sare. După ce s-a răcit taie-l cubuleţe. Amestecă puiul cu maioneza şi ciupercile tocate. Condimentează după gust.
Umple minitartele cu amestecul de pui şi ciuperci. Decorează cu boabe de struguri şi verdeaţă. Serveşte-le imediat.
Pofta buna!
Arata bine aceste minitarte cu pui. O sa incerc si eu.