Minitarte cu pui

Printeaza

Minitarte cu pui

Ingrediente:Minitarte cu pui

pentru aluat:

  • 150 g făină
  • l gălbenuş
  • 100 g margarina
  • sare

Pentru umplutură:

  • 1 piept de pui
  • 2 cutii cu ciuperci
  • 100 g maioneză
  • sare

Preparare:

Din făină, margarina topită şi gălbenuş, frământă un aluat potrivit de moale. Imparte-l apoi în 10 şi fiecare bucată întinde-o cu sucitorul. Aşază foile în forme speciale pentru tarte, unse cu margarina.

Coace-le la foc mic 30 de minute. Intre timp, fierbe pieptul de pui în apă cu sare. După ce s-a răcit taie-l cubuleţe. Amestecă puiul cu maioneza şi ciupercile tocate. Condimentează după gust.

Umple minitartele cu amestecul de pui şi ciuperci. Decorează cu boabe de struguri şi verdeaţă. Serveşte-le imediat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine aceste minitarte cu pui. O sa incerc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.