Minitarte cu sunca si cascaval
PrinteazaMinitarte cu sunca si cascaval din: oua, sunca de praga, ceapa, cascaval, aluat, ulei, sare, piper.
- 3 oua
- 4 felii sunca de Praga
- 1 ceapa
- 100 g cascaval
- 2-3 foi aluat foietaj
- ulei pentru uns foile
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ungi cu ulei fiecare foaie de foi- taj în parte. Incingi cuptorul. Baţi ouăle, adaugi şunca tăiată mă-runt, ceapa tocată, caşcavalul dat prin râzătoare, sarea şi piperul, pe care .le amesteci cu o lingură de lemn sau cu o furculiţă.
Ungi formele de tarte cu unt. Cu gura unui pahar, decupezi din aluat forme rotunde pe care le aşezi în fiecare formă de minitartă, acoperi pereţii acestora şi torni din compoziţie. Laşi la copt 15-20 de minute sau până când devin aurii- arămii.
Minitarte cu sunca si cascaval
Pofta buna!