Minitarte mediteraneene

Printeaza

Minitarte mediteraneene din: faina, branza de vaci, praf de copt, lapte, ulei, sare, smantana, oua, branza de capra, spranghel, rosii.

Ingrediente:Minitarte_mediteraneene

pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 150 g branza cremoasa de vaci
  • 1 plic cu praf de copt
  • 6 linguri cu lapte
  • 6 linguri cu ulei
  • 1 lingurita cu sare

pentru umplutura:

  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 100 g branza de capra
  • 6 fire de sparanghel
  • 12 rosioare

 

Mod de preparare:

Freacă bine brânza cu sare. Toarnă treptat laptele şi uleiul. Incorporează făina amestecată cu praful de copt. Frământă până când aluatul nu se mai lipeşte de mâini. Lasă-l să se odihnească 15-20 de minute.

Intinde aluatulîntr-o foaie, din care taie rotunduri de dimensiunea formelor în care pregăteşti minitartele. Aşază aluatul în formele unse cu unt şi tapetate cu făină şi înţeapă din loc în loc cu furculiţa.

Aşază roşioarele şi sparanghelul opărit. Toarnă smântână bătută bine cu ouăle şi brânza rasă. Lasă la cuptor, la foc moderat, cam 35-40 de minute.

Minitarte mediteraneene

Minitarte_mediteraneene

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.