Minitarte cu peste, praz si cascaval

Printeaza

Minitarte cu peste, praz si cascaval din: aluat foitaj congelat, praz, cod, oua, cascaval, unt, sare, piper, nucsoara.

Minitarte_cu_peste_praz_si_cascaval

Ingrediente:

  •  un pachet aluat foitaj congelat
  •  un fir praz
  •  o bucată cod decongelat
  •  2 ouă
  •  50 gcaşcaval
  •  50 g unt
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară

Mod de preparare:

Prazul tăiat rondele se căleşte în unt topit şi se lasă aproximativ 10 minute.

Apoi, se adaugă codul bine curătat de eventualele oase, se lasă 2 minute pe foc si se retrage.

Se lasă puţin să se răcorească si se amestecă cu ouăle bătute cu sare, piper si nucşoară.

Din aluat se taie patru bucăţi, pe mări­mea formelor de copt si acestea se pun în formele tapetate cu hârtie de copt.

Se pune amestecul de praz, peste si ouă şi apoi se taie $i se repartizează caşcava­lul.

Se dă la cuptor pentru 30 de minute maximum.

 

Minitarte cu peste, praz si cascaval

Minitarte_cu_peste_praz_si_cascaval

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Minitarte cu praz si peste

Minitarte cu praz si peste din: faina, unt, ou, sare, praz, ceapa, piper, vin, smantana, peste, susan.   Ingrediente: Aluat: 250 g făină 125 g unt rece 1 gălbenuş 1 praf de sare 1 lingură apă rece Umplutură: 2 bucăţi praz 1 lingură unt 1 ceapă mică 150 ml vin alb 2 linguri smântână 30% […]

 

Minitarte cu peste si broccoli

Minitarte cu peste si broccoli

Minitarte cu peste si broccoli din: file de peste afumat, broccoli, minitarte, maioneza, mustar, piper, sare. Ingrediente: 200 g file de peşte afumat 150-200 g broccoli 1 pachet minitarte aperitiv din comerţ 3-4 linguri maioneză light 1 lingură muştar piper alb măcinat sare   Mod de preparare: Tai peştele în felii şi controlezi să nu mai […]

 

retete

Minitarte cu brânză Roquefort

Minitarte cu brânză Roquefort din: aluat pentru foitaj, branza roquefort, iaurt, oua, nuci, ciuperci, gris, praf de copt, usturoi, ardei capia, ceapa, sare, piper alb, nucsoara. Ingrediente: 1 pachet aluat pentru foitaj 200 g brânză Roquefort 100 g iaurt 2-3 ouă 50 g nuci mărunțite 300 g ciuperci tăiate felii 5 linguri griș 1 vârf […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.