Minitarte cu praz si peste din: faina, unt, ou, sare, praz, ceapa, piper, vin, smantana, peste, susan. Ingrediente: Aluat: 250 g făină 125 g unt rece 1 gălbenuş 1 praf de sare 1 lingură apă rece Umplutură: 2 bucăţi praz 1 lingură unt 1 ceapă mică 150 ml vin alb 2 linguri smântână 30% […]
Minitarte cu peste si broccoli din: file de peste afumat, broccoli, minitarte, maioneza, mustar, piper, sare. Ingrediente: 200 g file de peşte afumat 150-200 g broccoli 1 pachet minitarte aperitiv din comerţ 3-4 linguri maioneză light 1 lingură muştar piper alb măcinat sare Mod de preparare: Tai peştele în felii şi controlezi să nu mai […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.