Minitarte cu portocale si branza de vaci

Printeaza

Minitarte cu portocale si branza de vaci din: lamaie, portocale, zahar, biscuiti, unt, crema de branza, oua, frisca, fructul pasiunii, seminte de rodie.

 

Ingrediente:

  • zeama de la 1 lămâie
  • zeama şi coaja rasă de la 3 portocale
  • 150 g zahăr tos
  • 225 g biscuiţi digestivi
  • 85 g unt, topit
  • 600 g cremă de brânză de vaci
  • 2 ouă
  • 100 ml frişcă lichidă
  • 4 buc fructul pasiunii
  • 75 g seminţe de rodie

 

Mod de preparare:

Prepară siropul de portocală: într-un vas pe foc fierbe zeama de portocală, coaja rasă, zahărul tos cu 2 linguri apă 3 minute şi lasă deoparte.

Incinge cuptorul la 170°C şi unge cu unt o formă de brioşe cu 12 adâncituri.

Sfărâmă biscuiţii în tocătorul electric şi combină cu untul topit. Porţionează în forme şi presează uşor.

Combină crema de brânză de vaci cu ouăle şi apoi încorporează frişca şi două treimi din sirop.

Porţionează în forme şi nivelează suprafaţa. Dă la cuptor 25 min.

In siropul rămas adaugă pulpa fructului pasiunii şi 1 lingură apă şi fierbe 1 minut.

Trece siropul prin sitâ şi apoi combină cu seminţele de rodie şi stropeşte mini tartele după ce sunt complet reci.

 

Minitarte cu portocale si branza de vaci

Minitarte_cu_portocale_si_branza_de_vaci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.