Minitarte cu ricotta

Printeaza

Minitarte cu ricotta din: aluat de foietaj, ricotta, struguri, galbenus, zahar.

Ingrediente:

  • 1 pachet de aluat foietaj
  • 250 g de ricotta
  • 300 g de struguri
  • 4 gălbenuşuri
  • 70 g de zahăr

 

 

Mod de preparare:

Din ricotta, zahăr şi gălbenuşuri se face o compoziţie. Boabele de struguri se spală bine. Foietajul se taie sub formă de cerc.

Peste fiecâre cerc se pun 2 linguri din compoziţia şi boabe de strugure. Se pun la cuptor, la 180 grade şi se pudrează cu zahăr brun.

Minitarte cu ricotta

Minitarte_cu_ricotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Pulled Pork cu Sos Balsamic și Smochine Uscate

Pulled Pork cu Sos Balsamic și Smochine Uscate din: carne de porc, sare, piper, ulei de masline, otet balsamic, smochine uscate, usturoi, miere, rozmarin, chifle. Această rețetă reprezintă un echilibru perfect între dulce și acru, aducând pe masă o explozie de gusturi care va impresiona orice gurmand. Servit cu un sos balsamic redus și smochine […]

Cicoare la Grătar cu Sos Balsamic

Cicoare la Grătar cu Sos Balsamic din: cicoare, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic, miere, parmezan. Descoperă o rețetă simplă, dar sofisticată, care transformă cicoarea, o legumă adesea subestimată, într-un fel de mâncare elegant și plin de gust. Gătită la grătar și servită cu un sos balsamic intens și parmezan ras, cicoarea își dezvăluie […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.