Minitarte cu kiwi si piersici din: ulei, zahar, praf de copt, sare, compot, kiwi, gelatina. Ingrediente: 100 ml ulei 120 ml apă caldă 100 g zahăr pudră 1 plic praf de copt 1 praf de sare 1 borcan compot de piersici 4-5 kiwi 1 plic gelatină incoloră Mod de preparare: Amesteci într-un bol făina, […]
Minitarte cu ciocolata neagra din: faina, margarina, zahar, ciocolata, smantana, mandarine, menta. Ingrediente: Pentru minitarte: 350 g făină 250 g margarină, pentru prăjituri 75 g zahăr pudră 4-5 linguri apă rece Pentru cremă: 250 g ciocolata neagră 200 g smântână vegetală 50 g margarină, pentru prăjituri 3 mandarine frunze de mentă Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.