Lebar de Porc în Sos Aromat din: lebar de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, piper negru, ulei de masline, vin alb, supa de pui, sare, piper, frunze de patrunjel. Lebarul de porc este un preparat bogat în istorie și gust, apreciat în multe bucătării tradiționale din lume. Această rețetă de lebar de porc aduce […]
Minitarte cu sparanghel alb
PrinteazaMinitarte cu sparanghel alb din: foi de placinta, unt, lapte, sparanghel, branza, ardei, oua, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g foi de plăcintă
- 100 g unt
- 50 ml lapte dulce pasteurizat
- 400 g sparanghel alb
- 100 g brânză cu mucegai
- 1 ardei capia
- 4 ouă
- sare de mare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Speli sparanghelul, îi îndepărtezi partea lemnoasă şi îl pui la fiert timp de 15 minute, în apă clocotită uşor sărată.
Pui untul într-un vas termorezistent şi îl introduci în cuptorul cald. Il laşi să se topească lent.
Ungi pe rând foile de plăcintă cu un strat fin de unt topit, amestecat cu laptele şi cu puţin piper. Baţi ouăle cu brânza cu mucegai, sare şi piper după gust.
Suprapui în tăviţe bucăţi de foi de plăcintă, apoi aşezi
pe lungime bucăţi de sparanghel bine scurse, ardei capia tăiat în felii şi acoperi cu amestec cu ou.
Repeţi straturile şi pui deasupra câteva bucăţele de brânză cu mucegai. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), timp de 30-35 de minute.
Minitarte cu sparanghel alb
Pofta buna!
Aperitive cu prosciutto din: pepene galben, prosciutto. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de obicei înainte de masa principală și sunt concepute pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative pentru felurile principale. Diversitatea aperitivelor este vastă, […]
Incoming search terms:
- began1eg