Minitarte cu sunca

Printeaza

Minitarte cu sunca, oua, paine, ciuperci, maioneza, piper, sare, castravete, masline, gogosar murat.

Ingrediente:

  • 100 g şuncă
  • 4 ouă
  • 8-10 bucăţi pâine feliată
  • 100 g ciuperci din conservă
  • 200 g maioneză
  • piper
  • sare
  • 1 castravete pentru decor
  • 50 g măsline fără sâmburi pentru decor
  • 1 gogosar murat

 

Mod de preparare:

Feliile de pâine se curăţă de coajă şi, cu ajutorul unui pahar de vin, se taie bu­căţi. Se pun într-o tavă şi se introduc la cuptor până se rumenesc uşor.

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie mărunt. Şunca, gogoşarul şi ciuper­cile scurse se taie cubuleţe. Se amestecă totul cu maioneza şi se pun sare şi piper.

Se ia câte o lingură de compoziţie şi se pune pe câte o bucată de pâine. Se or­nează cu felii de castravete si măsline.

Minitarte cu sunca

Minitarte cu sunca

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.