Minitarte cu sunca
PrinteazaMinitarte cu sunca, oua, paine, ciuperci, maioneza, piper, sare, castravete, masline, gogosar murat.
Ingrediente:
- 100 g şuncă
- 4 ouă
- 8-10 bucăţi pâine feliată
- 100 g ciuperci din conservă
- 200 g maioneză
- piper
- sare
- 1 castravete pentru decor
- 50 g măsline fără sâmburi pentru decor
- 1 gogosar murat
Mod de preparare:
Feliile de pâine se curăţă de coajă şi, cu ajutorul unui pahar de vin, se taie bucăţi. Se pun într-o tavă şi se introduc la cuptor până se rumenesc uşor.
Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie mărunt. Şunca, gogoşarul şi ciupercile scurse se taie cubuleţe. Se amestecă totul cu maioneza şi se pun sare şi piper.
Se ia câte o lingură de compoziţie şi se pune pe câte o bucată de pâine. Se ornează cu felii de castravete si măsline.
Minitarte cu sunca
Pofta buna!