Minitort

Printeaza

Minitort

Minitort

Ingrediente:

  • 2 portocale
  • 6 ouă
  • 250 g zahăr
  • 250g migdale măcinate
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 150 g iaurt
  • 1 rodie

Peparare:

Fierbeţi portocalele în apă 90 de minute, lăsaţi-le să se răcească, apoi pasaţi-le. Amestecaţi ouăle, zahărul, migdalele şi praful de copt.

Puneţi amestecul într-o formă (35 x 25 cm). Coaceţi-140 de minute la 190°C, tăiaţi cu o formă 20 de tortuleţe, puneţi iaurtul peste ele, iar la final presăraţi bobitele de rodie.

Minitort

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi-a iesit exact ca-n poza. Foarte bune prajiturelele astea cu migdale si rodie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.