Minitortulete raw, cu goji si cocos

Printeaza

Minitortulete raw, cu goji si cocos din: nuci, migdale, curmale, cacao, unt de cacao, caju, cocos, goji, sirop de artar, unt de cocos.

Ingrediente:Minitortulete raw, cu goji si cocos

Pentru blat:

  • 100 g nuci
  • 50 g migdale
  • 50 g curmale
  • 30 g cacao alcalinizată
  • 10 g unt de cacao

Pentru crema de goji şi cocos:

  • 300g caju
  • 150 g nucă de cocos
  • 100 g goji
  • 50 g sirop de arţar
  • 50 g unt de cocos

 

Mod de preparare:

Pregăteşti blatul aşa: în robot procesezi toate ingredien­tele, până obţii o pastă omogenă şi fermă, pe care o laşi la rece, în jur de 30 de minute.

Pregăteşti crema aşa:

In robot amesteci caju-ul hidratat în prealabil, apoi adaugi nuca de cocos rasă, goji hidratat şi continui procesarea.

Spre final pui siropul de arţar şi untul de co­cos. In formele de inox adaugi un strat potrivit din amestecul de blat şi nivelezi uşor. Dai la rece pentru câteva minute, apoi adaugi crema de goji şi cocos.

Decorezi minitortuleţele cu goji hidratat şi caju, apoi le dai la rece pentru cel puţin 4 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.