Minuturi din paste si carne
PrinteazaMinuturi din paste si carne: paste, masline, branza, carpaccio, ardei grasi, oua, marar, sare, piper, ulei de masline, usturoi, smantana.
- 250 g paste scoică
- 100 g măsline verzi
- 100 g brânză telemea
- 200 g carpaccio
- doi ardei graşi
- 3 ouă
- mărar
- sare
- piper
- ulei de măsline
- usturoi
- smântână
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă fierbinte în care se adaugă o lingură de sare şi o lingură de ulei, ca să nu se lipească între ele. Se trec sub un jet de apă rece şi se lasă să se răcească. Ardeiii graşi se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cubuleţe. Feliile de carpacio Se taie în cubuleţe şi se pun pe o farfurie.
Brânza telemea se spală, se sfărârrnă cu o furculiţă şi se pune într-un vas mai mare. Se adaugă pastele, mărarul tocat, ardeiul şi măslinele întregi sau tăiate în felii.
Se presară cuburile de carpacio, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă ouăle băutute cu furculiţa. Se amestecă şi se pune din compoziţie într-o tavă de brioşe unsă cu ulei.
Se introduce tava în cuptorul încins şi se coace la foc mediu timp de 15-20 de minute. Se servesc alături de un sos din smântână şi usturoi.
Poftă bună!