Mititei ardeleneşti cu boia, rozmarin si ienibahar din: carne de vaca, carne de porc, usturoi, smantana, supa de carne, chimen, ienibahar, boia, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg carne de vaca
500 g carne de porc
8 catei de usturoi
2 linguri cu smantana nefermentata
4 linguri supa de carne
chimen pisat
ienibahar
boia
rozmarin
sare
piper
Mod de preparare:
Trece carne prin masina de tocat. Adauga sare, piper si alsa la rece cam cinci ore.
Pune usturoiul zdrobit, supa de carne, un praf de chimen, ienibahar, boia si rozmarin.
Compozitia astfel obtinuta trece-o din nou prin masina de tocat si las-o cateva ore la rece.
Amesteca apoi carnea cu smantana si modeleaza mititeii.
Prajeste-i in tigaie sau frige-i pe gratar.
Pentru a-i rumeni mai usor, infinge-i in bete de frigaruie.
Mititei ardeleneşti cu boia, rozmarin si ienibahar
Mititei cu garnitura de cartofi din: pasta de mici, bacon, cartofi, usturoi, ulei, sare, piper, pasta de rosii, marar, salata verde, rosii, otet balsamic. Ingrediente: 500 g pastă de mici vită+oaie 12 felii bacon crud-afumat scobitori sau beţe de frigărui Pentru garnitură 500 g cartofi 5-6 căţei de usturoi ulei pentru prăjit sare piper 2 lingurite pastă de roşii 1 legatura […]
Mititei de vita cu cartofi prajiti din: carne de vita, cimbru, ardei iute, usturoi, supa de carne, seu de oaie, cartofi, ulei, sare, rosii, marar. Ingrediente: Pentru mici: 1 kg carne macră de vită cimbru uscat boia de ardei iute zeamă de usturoi 1 cană cu supă de carne 1 lingură cu seu de oaie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.