Mititei cu carne de vita si oaie din: carne tocată de vită, carne de oaie, condimente pentru mici, apă călduţă, cimbru mărunţit, bicarbonat de sodiu, usturoi, piper, sare.
Ingrediente:
1 kg carne tocată de vită
500 g carne de oaie
condimente pentru mici
200 ml apă călduţă
1/2 lingură cimbru mărunţit
2 linguriţe bicarbonat de sodiu
6-7 căţei de usturoi
1 linguriţă piper
1 linguriţă sare
Mod de preparare:
Tai carnea de oaie în cuburi şi o treci prin maşina de tocat împreună cu usturoiul curăţat şi carnea tocată de vită.
Amesteci apoi toate ingredientele într-un castron şi omogenizezi pasta de carne.
Scoţi cuţitul şi sita maşinii de tocat şi asamblezi pâlnia pentru cârnaţi.
Treci carnea prin maşina de tocat şi tai şirul de carne care iese pe ţeavă în bastonaşe de 10-12 cm, formând micii.
Ii frigi pe grătarul încins şi îi serveşti cu muştar alături.
Mititei cu garnitura de cartofi din: pasta de mici, bacon, cartofi, usturoi, ulei, sare, piper, pasta de rosii, marar, salata verde, rosii, otet balsamic. Ingrediente: 500 g pastă de mici vită+oaie 12 felii bacon crud-afumat scobitori sau beţe de frigărui Pentru garnitură 500 g cartofi 5-6 căţei de usturoi ulei pentru prăjit sare piper 2 lingurite pastă de roşii 1 legatura […]
Mititei de vita cu cartofi prajiti din: carne de vita, cimbru, ardei iute, usturoi, supa de carne, seu de oaie, cartofi, ulei, sare, rosii, marar. Ingrediente: Pentru mici: 1 kg carne macră de vită cimbru uscat boia de ardei iute zeamă de usturoi 1 cană cu supă de carne 1 lingură cu seu de oaie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.