Mititei cu ardei iute si cimbru

Printeaza

Mititei cu ardei iute si cimbru din: carne de oaie grasă, carne de vită grasă, sare, mujdei, ardei iute, cimbru, piper negru, bicarbonat, supă de oase (sau apă minerală).

Mititei cu ardei iute si cimbru

Ingrediente:

  • 500 g carne de oaie grasă
  • 500 g carne de vită grasă
  • sare
  • 2 linguri mujdei
  • 2 ardei iuţi, tăiaţi mărunt
  • 12 g cimbru
  • 5 g piper negru
  • 5 g bicarbonat
  • 200 ml supă de oase (sau apă minerală)

Mod de preparare:

Dai carnea de câteva ori prin maşina de tocat. Toa­te condimentele le combini cu supa de oase şi le torni peste carne, amestecând continuu ca să se întrepătrun­dă bine aromele.

Faci găuri în amestec şi dai vasul la frigider cel puţin 8 ore. Formezi micii, cu mâinile umede, cu dimensiunea de 7-8 cm, îi laşi puţin şi îi aşezi pe grătarul încins. îi serveşti cu muştar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.