Mititei cu ardei iute si cimbru
PrinteazaMititei cu ardei iute si cimbru din: carne de oaie grasă, carne de vită grasă, sare, mujdei, ardei iute, cimbru, piper negru, bicarbonat, supă de oase (sau apă minerală).
Ingrediente:
- 500 g carne de oaie grasă
- 500 g carne de vită grasă
- sare
- 2 linguri mujdei
- 2 ardei iuţi, tăiaţi mărunt
- 12 g cimbru
- 5 g piper negru
- 5 g bicarbonat
- 200 ml supă de oase (sau apă minerală)
Mod de preparare:
Dai carnea de câteva ori prin maşina de tocat. Toate condimentele le combini cu supa de oase şi le torni peste carne, amestecând continuu ca să se întrepătrundă bine aromele.
Faci găuri în amestec şi dai vasul la frigider cel puţin 8 ore. Formezi micii, cu mâinile umede, cu dimensiunea de 7-8 cm, îi laşi puţin şi îi aşezi pe grătarul încins. îi serveşti cu muştar.
Pofta buna!