Mix de cereale cu aroma de scortisoara

Printeaza

Mix de cereale cu aroma de scortisoara din: seminte de in, migdale, tarate de ovaz, tarate de grau, pudra de proteina cu aroma de vanilie, scortisoara.

Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos.

Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de foame și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

O masă echilibrată de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în carbohidrați complecși, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea pot include ouă, cereale integrale, fructe și legume proaspete, brânză, iaurt sau lapte degresat, nuci și semințe.

Să sari peste micul dejun sau să alegi alimente procesate și pline de zahăr poate duce la o creștere a poftelor alimentare nesănătoase în timpul zilei, la o scădere a nivelului de energie și la o încetinire a metabolismului.

Prin urmare, este important să încerci să faci alegeri alimentare sănătoase și să îți faci timp pentru a lua un mic dejun nutritiv în fiecare dimineață.

 

Ingrediente:

  • 120 gr seminte de in, maruntite
  • 120 gr migdale maruntite
  • 60 gr tarate de ovaz
  • 180 gr tarate de grau
  • 60 gr pudra de proteina cu aroma vanilie
  • 2 lingurite scortisoara

 

 

Mod de preparare:

Combinati toate ingredientele si depozitati la loc racoros intr-un borcan care se inchide ermetic.

Portia potrivita pentru un mic dejun sanatos este aproximativ 60gr mix de cereale combinate cu aproximativ 90ml apa fierbinte si un praf de sare.

Pastrati deoparte cateva minute, apoi serviti.

5 portii, fiecare contine

  • 15 gr carbohidrati
  • 9.5 gr fibre
  • 11 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Mic dejun cu cereale caramelizate

Mix de cereale cu nuci 

Mix de cereale cu nuci din: grau, orez, ovaz, orz, miere, nuci, fructe. Ingrediente: 100g grâu 100 g orez 200 g alte cere­ale (ovăz, orz) 4 linguri miere 100 g nuci tocate mărunt fructe de sezon   Mod de preparare: Alegi cerealele, le speli şi le pui la fiert în circa 3 l apă. Când sunt […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.