Mix cu dovlecei, rosii si file de somon

Printeaza

Mix cu dovlecei, rosii si file de somon

Mix cu dovlecei, rosii si file de somon

Ingrediente:

  • 4 file de somon (a 160 g)
  • sare
  • piper
  • 8 felii pâine integrală prăjită
  • sucul de la 1 lămâie
  • 60 g sâmburi de pin
  • 4 linguri ulei
  • 400 g roşii cherry
  • 2 dovlecei
  • 150 ml supă

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la 180°C. Spălaţi peştele, uscaţi-l pe un şervet, săraţi-l şi piperaţi-l. Fărâmiţaţi pâinea prăjită şi tocaţi pătrunjelul.

Amestecaţi pesmetul, pătrun­jelul, sucul de lămâie, sâmburii de pin şi 2 linguri de ulei. Aşezaţi peştele în tavă, întindeţi peste el amestecul pregătit şi coaceţi-l circa 15 minute.

Pregătiţi legumele, tăiaţi roşiile în două, dovleceii beţigaşe şi căliţi-le în ulei. Adăugaţi supa, condimentaţi şi fierbeţi 3-5 minute.

Mix cu dovlecei, rosii si file de somon

Mix cu dovlecei, rosii si file de somon.jpg

Poftă bună

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.