Mix cu dovlecei, rosii si file de somon
PrinteazaMix cu dovlecei, rosii si file de somon
Ingrediente:
- 4 file de somon (a 160 g)
- sare
- piper
- 8 felii pâine integrală prăjită
- sucul de la 1 lămâie
- 60 g sâmburi de pin
- 4 linguri ulei
- 400 g roşii cherry
- 2 dovlecei
- 150 ml supă
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la 180°C. Spălaţi peştele, uscaţi-l pe un şervet, săraţi-l şi piperaţi-l. Fărâmiţaţi pâinea prăjită şi tocaţi pătrunjelul.
Amestecaţi pesmetul, pătrunjelul, sucul de lămâie, sâmburii de pin şi 2 linguri de ulei. Aşezaţi peştele în tavă, întindeţi peste el amestecul pregătit şi coaceţi-l circa 15 minute.
Pregătiţi legumele, tăiaţi roşiile în două, dovleceii beţigaşe şi căliţi-le în ulei. Adăugaţi supa, condimentaţi şi fierbeţi 3-5 minute.
Mix cu dovlecei, rosii si file de somon
Poftă bună