Mix Grill cu muraturi

Printeaza

O reteta delicioasa de mix grill cu:ceafa de porc, ficat de porc, carnati afumati, pastrama de oaie, pulpe de pui, muraturi asortate, ceapa rosie, cimbru uscat, boia dulce, coriandru macinat, ulei din samburi de struguri, sare, piper.

Ingrediente:Mix_Grill_cu_muraturi.png

  • 250g ceafă de porc fără os
  • 250g ficat de porc sau vită
  • 250g cârnaţi afumaţi
  • 250g pastrama de oaie
  • 250g pulpe de pui dezosate
  • 600g murături asortate (castraveţi, gogoşari etc)
  • 2 cepe roşii
  • 1 lingură cimbru uscat
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 1 linguriţă coriandru măcinat
  • 50ml ulei din sâmburi de struguri
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi ficatul în apă rece pentru 10 minute, apoi curăţaţi-l de pieliţă şi tăiaţi-l în feliuţe de circa 1 cm grosime. Tăiaţi ceafa de porc, pastrama şi pulpele de pui în bucăţi potrivite, iar carnaţii tăiaţi-i în segmente de 5 cm. Puneţi toate acestea într-un castron şi adăugaţi boiaua, uleiul, coriandrul, piper şi sare, după gust.

Amestecaţi bine, după care acoperiţi castronul cu folie de plastic şi puneţi-l la rece pentru 60 de minute. Puneţi cărnurile astfel marinate pe un grătar încins şi frigeţi-le la foc potrivit, spre mare, până ce se pătrund bine şi se rumenesc fru­mos.

Serviţi Mix Grill-ul fierbinte, imediat ce l-aţi luat de pe grătar, cu garnitură de murături asortate şi ceapă roşie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.