Mix de legume la gratar din: rozmarin, portocala, legume asortate, sare, piper. Ingrediente: 1-2 crengute de rozmarin proaspăt 1 portocala 4 căni de legume asortate, taiate cuburi sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Pregătiți grătarul, incalziti bine. Taiati portocala in jumatate. Aranjati 2 bucati de folie de aluminiu una peste cealalta. Puneti […]
Mix de legume cu usturoi si ghimbir
PrinteazaMix de legume cu usturoi si ghimbir din: dovleac, apa, sos de soia, tahini, otet de orez, fulgi de ardei iute, seminte de susan, ulei, ciuperci, ardei gras, telina, ceapa, mazare, ghimbir, usturoi, carne gatita.
Ingrediente:
- 240gr dovleac copt, rupt fasii cu o furculita
- 30ml apa
- 3 linguri sos de soia
- 5 linguri tahini
- 1 1/2 linguri otet de orez
- 1/2 lingurita fulgi de ardei iute
- 1 lingura seminte de susan
- 2-3 linguri ulei
- 180gr ciuperci, feliate
- 30gr ardei gras tocat
- 60gr telina tocata
- 60gr ceapa tocata
- 250gr mazare
- 2 linguri ghimbir ras
- 2 catei usturoi, zdrobit
- 60gr carne gatita, dupa preferinta (optional)
Mod de preparare:
Adaugati dovleac intr-un bol.
Intr-un alt bol adaugati apa, soia, tahini, otet si fulgii de ardei si amestecati foarte bine.
Turnati peste dovleac. Prajiti semintele de susan cateva minute.
Intr-o tigaie adaugati ciuperci, ardei, telina, ceapa, mazare, ghimbir si usturoi si gatiti 7-10 minute.
Transferati peste dovleac si amestecati. Serviti, dupa prefeeinta, ca atare sau cu carne gatita, presarand deasupra seminte de susan prajite.
Mix de legume cu usturoi si ghimbir
4 portii, fiecare contine
- 19gr carbohidrati
- 4gr fibra
- 7gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Mix de legume la gratar
Pofta buna!