Mixed grill cu dovlecel
PrinteazaO reteta de mixed grill cu dovlecel din: pulpe de pui, muschi de porc, dovlecel, ceapa, rosii cherry, paine, usturoi, patrunjel verde, ardei gras, ulei de masline, sare si piper.
- 4 pulpe de pui
- 4 felii muschi de porc
- 1 dovlecel
- 2 cepe
- 2 ciorchini rosii cherry sau 4 rosii obisnuite
- 4 felii de paine
- 2 capatani de usturoi
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 ardei gras rosu
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimentaţi carnea şi înfăşuraţi-o în folie, apoi puneţi-o la frigider pentru 2 -3 ore. Tăiaţi dovlecelul în felii, ceapa în sferturi şi rupefi ardeiul în fâşii. Ungeţi-le pe toate cu ulei de măsline şi condimentaţi-le. Puneţi-le pe grătarul încins, împreună cu carnea. Puneţi şi roşiile şi câteva felii de pâine.
Până când carnea şi legumele se frig, curăţaţi usturoiul, pisaţi-l cât mai fin şi apoi frecaţi-l cu sare grunjoasă şi ulei adăugat câte puţin. Scoateţi toată mâncarea de pe grătar într- un vas, stropiţi-o repede cu zeama unei lămâi şi acoperiţi vasul cu capac pentru 10 minute. Ornaţi cu pătrunjel verde tocat.
Mixed grill cu dovlecel
Pofta buna!