Mancare de ciuperci cu pipote

Printeaza

Mancare de ciuperci cu pipote

Ingrediente:Mâncare de ciuperci cu pipote

  • 750 g ciuperci proaspete
  • 500 g pipote şi inimi
  • 5 cepe
  • 4 roşii
  • 2 linguri ulei sau unt
  • 1 pahar smântână
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi ciupercile, le tai mărunt, apoi aureşti ceapa în ulei împreună cu ciuper­cile mărunţite. Speli bine măruntaiele de pasăre şi le adaugi peste ciuperci o dată cu un pahar de apă, după care laşi mâncarea să fiarbă înăbuşit.

In acest timp opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai felii. Când pipotele sunt bine fierte, pui roşiile, potriveşti gustul de sare şi piper si lasi sa fiarbă.

Separat amesteci smantana cu faina, le adaugi in mancarea care fierbe, mai lasi 5-10 minute pe foc, apoi dai cratiţa deoparte si presari verdeaţa toacata.

Mâncare de ciuperci cu pipote

Mâncare de ciuperci cu pipote

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu mancare de ciuperci cu pipote.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.