Mancare de dovleac cu ouă ochiuri

Printeaza

Mancare de dovleac cu ouă ochiuri din: dovleac, oua, ceapa, faina, marar, ulei.

Ingrediente: Mancare de dovleac cu ouă ochiuri

  • 300 g dovleac
  • 4 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă făină
  • 1 legătură mărar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleacul, îl tai cubuleţe, le presari cu sare şi le laşi deoparte 10-15 minute. Le treci apoi sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei, adaugi dovleacul, tomi o ceaşcă de apă şi laşi mâncarea să fiarbă înăbuşit 10-15 minute. Desfaci faina in putina apa rece, o adaugi in cratita dupa ce s-a inmuiat dovleacul, presari verdeata taiata marunt si dai totul deoparte.

Prăjeşti ochiurile în ulei încins, le aşezi pe o farfurie cu dovleacul si le presari cu mara fin tocat.

Mâncare de dovleac cu ouă ochiuri

Mancare de dovleac cu ouă ochiuri

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.