Mancarica de cicoare

Printeaza

Mancarica de cicoare

Ingrediente:Mancarica de cicoare

  • 1 căpăţână de cicoare (de grădină)
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untdelemn
  • 2 linguri unt (margarină)
  • 1 lingură faină
  • 1 lingură smântână

 

Mod preparare:

Cicoarea se grijeşte bine în mai multe ape, frunzele se taie fâşii subţiri şi se opăresc iute în apă clocotită cu sare, să le ia amăreala se scurg Ceapa se toacă şi se căleşte uşor în untdelemn.

Se adaugă făina peste ceapă, se amestecă puţin.Se pun feliile de cicoare se pune şi untul, sarea, piperul se amestecă câteva minute.

E gata, se pune smântânăFără unt şi smântână, e de post sau garnitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.