Mocaccino Ice
PrinteazaO reteta ed Mocaccino Ice din: espresso lungo, lapte, smantana, sirop de cacao, gheata, zahar, zahar vanilat, scortisoara si cafea rasnita.
- 2 cesti espresso lungo
- 100 ml lapte
- 50 ml smantana dulce
- 1 lingura sirop de cacao/sirop de ciocolata
- 6 cuburi de gheata
- 2 linguri zahar
- 1 pliculet zahar vanilat
pentru decor:
- praf de scortisoara
- cafea rasnita
Mod de preparare:
Toarnă espressoul în vasul blenderului. Adaugă laptele, zahărul, siropul de cacao/ciocolată, gheaţa spartă şi zahărul vanilat. Mixează ingredientele 1 minut la putere maximă, apoi toarnă smântână în fir subţire, mixând în continuare.
Cand compoziţia a devenit omogenă, toarn-o în două ceşti de sticlă şi serveşte băutura presărată cu puţină scorţişoară şi, după gust, cu un praf de cafea cernută printr-o strecurătoare fină.
Mocaccino Ice