Mojito de căpşune

Printeaza

Mojito de căpşune din: capsune, indulcitor, zeama de lamaie, apa, rom alb, frunze de menta, gheata.

Ingrediente:

  • 12 capsune proaspete
  • 2 pliculete indulcitor
  • zeama de la o lamaie
  • 300 ml apa plata (sau minerala)
  • 50 ml rom alb (optional)
  • frunze de menta proaspata
  • cuburi de gheata

 

Mod de preparare:

Speli căpşunele sub jet de apă rece, le scurgi bine într-o strecurătoare, apoi îndepărtezi cu grijă coditele cu frunze.

Le presari cu îndulcitor. Păstrezi 4 căpşune întregi pentru decor, iar restul le presezi cu furculiţa (sau în blender).

Impărţi piureul de căpşune în două portii egale, pe care le aşezi în două pahare de cocktail.

Adaugi câte 2 căpşune tăiate în jumătate, câte 25 ml rom alb la fiecare portie (opţional), zeamă de lămâie (după preferinţă), cuburi de gheaţă, apă plată (sau minerală).

Serveşti băutura imediat, garnisită cu frunze de mentă proaspătă.

Mojito de căpşune

Mojito_de_capsune

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.