Morcovi copti cu mozzarella si coriandru
PrinteazaMorcovi copti cu mozzarella si coriandru din: morcovi, ulei de masline, otet balsamic, mozzarella, frunze de coriandru, coaja de lamaie, sare, piper.
- 4 morcovi mari
- 4 linguri ulei de masline
- 4 linguri otet balsamic
- 2 bile de mozzarella (a 100 g)
- cateva frunze de coriandru
- 1 priza de coaja de lamie rasa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă morcovii şi se înfăşoară în folie de aluminiu. Înainte de a închide pachetul, se mai adaugă câte o lingură de ulei şi una de oţet şi un praf de sare. Pachetele se aşază într-o tavă şi se coc cca 40 min. în cuptorul încins la 190 °C.
Se scot din cuptor şi se lasă să se răcească; abia apoi se despachetează şi se taie felii. Se repartizează pe farfurii şi se aşază deasupra felii de mozzarella; se sărează şi se piperează. Se garnisesc cu coriandru verde şi coajă de lămâie.
Morcovi copti cu mozzarella si coriandru
Pofta buna!