Morcovi cu branza

Printeaza

Morcovi cu branza din: morcovi, ulei de masline, branza de capra, semine de chimion, seminte de mustar, usturoi, ardei iute, suc de portocala si coriandru.

Ingrediente:Morcovi_cu_branza

  • 500 g de morcovi, curatati si taiati pe lungime, apo fierti la
  • ulei de masline
  • 150 g branza de capra moale
  • 1 lingurita seminte de chimion prajite
  • 1 lingurita seminte de mustar negre sau maro
  • 2 catei de usturoi, feliati
  • 1 ardei iute uscat, maruntit sau un varf de cutit fulgi de chilli
  • sucul de la 1 portocala
  • 1 mana de coriandru, tocat mare

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6. într-o tavă, se pun morcovii, seminţele, ardeiul iute şi usturoiul, împreună cu o lingură de ulei şi cu jumătate din sucul de portocale. Se coc timp de 30 de minute sau până când se rumenesc. Se pun bucăţele de brânză din loc în loc, apoi se stropeşte totul cu restul de suc de portocale şi se presară coriandrul; se serveşte cu salată sau cuşcuş.

Morcovi cu branza

Morcovi_cu_branza

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. da, reteta asta e pentru mine, imi placeeeeeeeeeeeee

  2. si mie mi-ar placea sa mananc cativa 🙂

  3. Interesanta reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.