Morcovi cu jambon

Printeaza

Morcovi cu jambon

Ingrediente:Morcovi cu jambon

  • 12 morcovi tineri
  • 12 felii jambon sau şuncă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 g brânză gorgonzola
  • sare, piper
  • busuioc

Mod de preparare:

Se spală morcovii, cu tot cu codiţa verde, după care se pun să fiarbă timp de 10 minute în apă cu sare. Apoi se scurg şi se trec sub un jet de apă rece.

Se întinde câte o felie de jambon sau şuncă, se presară piper, după gust, apoi se pune câte un morcov şi se rulează.

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie, apoi se rumenesc uşor rulourile de morcovi cu jambon.

Rulourile astfel obţinute se aranjează pe un platou şi se servesc cu felii de brânză gorgonzola sau mozzarella şi se ornează cu busuioc sau cu frunze tinere de salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta interesanta cu morcovi. O sa cumpar niste jambon sau sunca de praga si o s-o pregatesc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.