Morcovi glasati

Printeaza

Morcovi glasati

Ingrediente:

  • 800 g morcovi
  • 100 g unt
  • sare
  • zahăr
  • 1/2 lingură făină

 

Mod de preparare:

Morcovi glasati: Morcovii mici se spală şi se pun într-un vas cu apa clocotită. Cînd au început să fiarbă se bat cu un tel, pentru a se curăţa de pieliţă.

Se spală ime­diat în cîteva ape pînă ce pieliţa cade. Apoi se pun într-un vas cu 2 pahare apă, sare, zahăr şi unt şi se fierb cu capac pînă apa s-a evaporat.

Se presară făină şi se mai pun la foc cu puţină supă sau apă pînă ce s-au glasat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.