Morcovi glazurati cu scortisoara

Printeaza

Morcovi glazurati cu scortisoara din: morcovi, ulei, zahar, scortisoara, apa, sare.

Ingrediente:

  • 6 morcovi mijlocii
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu zahăr
  • 1/2 linguriţă cu scorţişoara
  • o ceasca de apa
  •  sare

 

Mod de preparare:

Morcovi glazurati cu scortisoara: Curăţaţi morcovii de coajă, spălaţi-i şi tăiaţi-i felii subţiri, apoi aşezaţi-i într-o cratiţă emailată cu ulei de salată şi puţină apă călduţă.

Fierbeti acoperit, la foc mic.

Săraţi puţin şi turnaţi peste morcovi un sos de zahăr, făcut astfel: fierbeţi 2 linguri cu zahăr, 3 linguri cu apa şi 1/2 linguriţă de scorţişoară pulbere timp de 2-3 min pe foc mic, rasturnaţi peste morcovi, clocotiţi mâncarea 2 min şi trageţi vasul de pe foc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.