Morcovi in saramura

Printeaza

Morcovi in saramura din: morcovi, sare.

Ingrediente:Morcovi in saramura

  • morcovi
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Morcovii tineri, nu prea mari, proaspeţi, foarte sănătoşi, se spală bine, se curăţă şi, dacă sunt mai mici se lasă întregi, când sunt însă mai mari, se taie în două. Se spală, se scurg de apă şi se opăresc 15 minute.

Se aşează în borcane, pe înălţime, unul lângă altul, şi se completează cu apa în care au fost opăriţi. Se închid cu folie adezivă.

Se ţin la bain-marie, în prima zi 40-45 minute şi a doua zi, 15-20 minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.