carne de vita, morcovi, cartofi, pastarnac, castraveti, mazare, castraveti, maioneza, sare, piper, mustar. Salata de boeuf este un fel de mâncare indispensabil în meniul festiv românesc, apreciat pentru versatilitatea și gustul său savuros. Combinând legume fierte cu bucăți de carne și maioneză, această salată poate servi atât ca aperitiv, […]
Morcovi cu miere si unt
PrinteazaMorcovi cu miere si unt din: morcovi, miere, unt, chives.
Ingrediente:
- 600g de morcovi, tăiaţi pe jumătate
- 25g de miere
- 50g de unt, tăiat în cuburi
- 1 legătură mică de chives, tăiate fin
Mod de preparare:
Morcovi cu miere si unt: Incinge cuptorul la 200°C.
Pune morcovii, împreună cu mierea, untul şi 150ml de apă într-o tavă adâncă şi asezonează după gust.
Coace-i timp de 1 oră -1 oră şi 10 minute, până când devin fragezi şi lipicioşi. Presară chives şi serveşte-i.
Pofta buna!
Friptură de Miel la Cuptor – Rețetă Simpla
pulpa de miel, usturoi, ulei, rozmarin, sare, piper, vin, cartofi, ceapa, miere. Friptura de miel este o alegere populară pentru mesele festive, fie că vorbim de Paște sau de alte ocazii speciale. Cu textura sa fragedă și aroma distinctă, mielul este ideal pentru a fi pregătit la […]
Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer
dovlecei, ou, pesmet, parmezan, usturoi, paprika, sare, piper, ulei. Descoperă secretul unei cină delicioase și ușoare cu această rețetă de dovlecei pane cu parmezan preparați în Air Fryer. Perfect crocanți la exterior și suculenți în interior, acești dovlecei nu doar că sunt o opțiune sănătoasă, dar aduc […]