Morcovi cu pastai de mazare verde

Printeaza

Morcovi cu pastai de mazare verde din: morcovi, pasta de mazare, unt, patrunjel, faina, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • o farfurie mică păstăi de mazăre verde
  • 50 g unt
  • o linguriţă pătrunjel verde tocat
  • o linguriţă făină
  • sare

 

Mod de preparare Morcovi cu pastai de mazare verde:

Morcovii, curăţaţi de coajă şi tăiaţi felii, împreună cu mazărea păstăi curăţată, se prăjesc în untul încins şi cu pătrunjelul, spălat şi tocat.

Din când în când se pune câte puţină apă călduţă.

Când sunt moi pe jumătate, se adaugă sarea, iar când sunt aproape fierţi, se pune faina desfăcută cu apă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.