Rețetă de Ramen japonez – Cum să prepari Ramen delicios acasă din: supa de pui, sos de soia, foi de alge, ghimbir, carne de pui, ciuperci, taitei ramen, oua, ceapa verde. Ramen este o mâncare japoneză tradițională, cu o bază de supă bogată și ingrediente variate. Iată cum să pregătiți Ramen acasă: Ingrediente: 4 căni […]
Morcovi cu praz
PrinteazaMorcovi cu praz din: morcovi, praz, unt, smantana.
Ingrediente:
- 3 morcovi curăţaţi
- 1 bucată praz
- 2 linguri unt
- 50 g smântână
Mod de preparare:
Morcovi cu praz: Cureţi morcovii de coajă, îi speli şi îi tai în fâşii subţiri, pe care le căleşti în unt, la foc mic, timp de 10 minute.
Separat, speli şi tai prazul ca pe morcovi şi îl căleşti 5 minute.
Adaugi apoi smântână, morcovul şi laşi să scadă puţin.
Poftă bună!
Măceșele: Ghidul Complet despre Beneficii, Valori Nutriționale și Contraindicații
Măceșele: Ghidul Complet despre Beneficii, Valori Nutriționale și Contraindicații. Măceșul, cunoscut și sub denumirea de “trandafir sălbatic”, este un fruct cărnos, de culoare roșie sau portocalie, care provine de la arbustul de trandafir. Acest fruct are rădăcini adânci în istoria umanității, fiind folosit în scopuri medicinale și culinare de mii de ani. În Europa, măceșul […]