Morcovi sote cu friganele de paine

Printeaza

Morcovi sote cu friganele de paine din: morcovi, zahar, unt, sare, franzela, lapte, oua, untdelemn.

Ingrediente:Morcovi sote cu friganele de paine

  • 500 g morcovi
  • o linguriţă zahăr
  • unt
  • sare

Pentru friganele:

  • 5-6 felii de franzelă
  • o ceaşcă lapte
  • 2 ouă
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

Se călesc morcovii în unt cu puţină sare şi zahăr, adăugând câte puţină apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit până se înmoaie. Apoi se înmoaie feliile de pâine în lapte, se dau prin ou bătut şi se prăjesc în untdelemn fierbinte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.