Morcovi sote

Printeaza

Morcovi sote

Ingrediente:

  • 1 kg morcovi
  • 3 linguri ulei
  • putina sare
  • 2 lingurite zahar

 

Mod de preparare:

Morcovi sote: Se spala morcovii, se rad de coaja, se spala din nou si se dau pe razatoare. Se pun cu apa calda sa fiarba.

Cand sunt aproape gata se adauga ulei, zahar, sare si se fierb descoperit, armestecand din cand in cand sa nu se prinda de fundul cratitei.

Sunt gata cand au scazut complet si au inceput sa se prajeasca; sunt buni putin crocanti.

Se servesc cu crochete de cartofi sau de gris sau cu paine prajita.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Sunt buni si caramelizati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.