Rapanele la grătar sunt o delicatesă marină rar întâlnită, perfectă pentru iubitorii de fructe de mare care doresc să exploreze noi arome. Cu o textură fermă și un gust unic, rapanele sunt excelente atunci când sunt pregătite simplu, la grătar, pentru a le păstra savoarea naturală. […]
Morun sau nisetru la grătar
PrinteazaMorun sau nisetru la grătar
Ingrediente:
- morun sau nisetru
- sare
- ulei
- lămîie
- sos a la grec
Mod de preparare:
Morun sau nisetru la grătar: Peştele curăţat se taie în felii. Dacă este mic, se taie felii întregi, începînd de la cap: dacă este mai mare se împart feliile în două sau mai multe bucăţi.
Feliile de peşte se sărează, se ung cu ulei şi se frig la un grătar bine încins pe ambele părţi, fără să se ardă.
Morunul şi nisetrul la grătar prezintă un aspect frumos cînd au culoarea rumenă, pe care se imprimă de la gratiile grătarului dungi mai închise, orizontale şi verticale. Se serveşte cu sos a la grec şi cu felii de lămîie.
Pofta buna!
o variantă modernă și sănătoasă a clasicului sos pesto, perfectă pentru a adăuga un plus de nutrienți și proteine în dieta ta. Edamamele, cunoscute pentru conținutul lor bogat în proteine și fibre, se combină minunat cu ingredientele tradiționale ale pesto-ului pentru a crea o pastă cremoasă […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/morun-sau-nisetru-la-gratar html