Mousse au chocolat

Printeaza

Mousse au chocolat

Ingrediente:Mousse au chocolat

  • 700 g ciocolata
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 gr smintina
  • 1 paharel de coniac sau lichior
  • alune simple

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smintina, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul.

Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore.

La servire, se pun deasupra alunele bine prajite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.