Mousse cu capsune

Printeaza

O reteta de mousse cu capsune din: ciocolata, alune de padure, miere, frisca si capsune.

Ingrediente:Mousse cu capsune

  • 200 g ciocolata
  • 60 g alune de padure macinate
  • 1 lingura miere
  • 250 ml frisca lichida
  • 200 g capsune

 

Mod de preparare:

Bateţi frişca într-un castron până când se întăreşte apoi acoperiţi castronul cu folie de plastic şi puneţi-l la frigider. Topiţi ciocolata la bain-marie. Lăsaţi-o câteva minute să se ră­cească, adăugaţi-o treptat în frişcă amestecând de jos în sus. încorporaţi mierea amestecată cu alunele măcinate şi omogenizaţi bine compoziţia obtinută.

Umeziţi cu apă 4 forme (pahare) apoi tapetaţi cu folie de plastic şi puneţi în acestea, în mod egal, amestecul cu cio­colată. Puneţi formele la congelator pentru 3-4 ore. Răsturnaţi mousse-ul pe farfurii de desert, îndepărtaţi folia de plastic şi serviţi-l ornat cu feliuţe de căpşune şi alune de pădure sfărâmate.

Mousse cu capsune

Mousse cu capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.