Mousse de ciocolată cu portocale din: ciocolata, oua, zahar, unt, coaja de portocala, zeama de portocala, frisca, felii de portocala. Ingrediente: 200 g ciocolată 4 ouă 4 linguri zahăr 50 g unt 1 lingură coajă de portocală proaspăt rasă 3 linguri zeamă de portocală frișcă și felii de portocală pentru decor Mod de […]
Mousse de ciocolata amaruie
PrinteazaMousse de ciocolata amaruie din: frisca, ciocolata amaruie, ciocolata amara, lapte, galbenus, zahar.
- 400 ml frişcă
- 120 g ciocolată amăruie
- 120 g ciocolată amară cu 72% cacao
- 2 linguri de lapte
- 70 g gălbenuş
- 2 linguri zahăr alb
Mod de preparare:
Bate frişca şi topeşte ambele tipuri de ciocolată cu laptele în bain mărie, bate gălbenuşurile cu zahărul pană obţii o spumă uşoară şi apoi pune-o peste ciocolata topită.
Adaugă frişca peste amestecul de ciocolată obţinut recent şi peste cea de oua şi lasă la frigider timp de patru ore.
Mousse de ciocolata amaruie
Pofta buna!
poate iti place si:
Mousse de ciocolată cu portocale
Mousse de lamaie si coacaze
Mousse de lamaie si coacaze din: biscuiti, unt, gelatina, lamai, crema de branza, zahar, vanilie, frisca, coacaze. Ingrediente: 90 g biscuiţi digestivi 50 g unt 4 foi de gelatină 2 lamai 200 g cremă de brânză 3 linguri zahăr pudră coajă de lămâie rasă extract pur de vanilie esenţă de migdale 200 g frişcă menta […]
Pofta buna!