Mousse cu capsune din: pandispan, capsune, smantana, gelatina, albusuri si zahar. Ingrediente: 1 pandispan 500 g capsune 250 g smantana 7 g gelatina Pentru bezea: 3 albusuri 200g zahar 4 linguri apa Mod de preparare: Capsunele spalate se pun intr-un blender si se mixeaza pana devin piure. Intr-un ibric zaharul se amesteca bine […]
Mousse de ciocolata cu avocado
PrinteazaMousse de ciocolata cu avocado din: unt, alune, cacao, avocado, portocale.
- 2 fructe de avocado
- 2 portocale
- 55 g unt de arahide
- 35 g alune
- 80 g cacao raw
- îndulcitor
- 125 ml apă
Mod de preparare:
Se mixează la robot 2 fructe de avocado, sucul şi coajă rasă de la 2 portocale, 55 g unt de arahide, 35 g alune, 80 g cacao raw, îndulcitor după gust, cu 125 ml apă; se dă la frigider 30 de minute, până înainte de servire.
Se decorează cu coajă de portocală.
Pofta buna!
poate iti place si:
Mousse de ciocolata la pahar
Mousse de ciocolata la pahar din: ciocolata, oua, zahar, unt, frisca. Ingrediente: Pentru spuma de ciocolată neagră: 150 g ciocolată neagră 2 ouă 20 g zahăr 20 g unt Pentru spuma de ciocolată cu lapte: 150 g ciocolată cu lapte 2 ouă 20 g zahăr 20 g unt Pentru spuma de ciocolată albă: 150 g […]
Pofta buna!