Mousse de brânză de vaci
PrinteazaMousse de brânză de vaci din: branza de vaci, smantana dulce, oua, zahar si esenta de rom.
- 200 g branza de vaci
- 100 ml smantana dulce
- 3 oua
- 4 linguri zahar
- 1 lingura cu esenta de rom
Mod de preparare:
Baţi smântână spumă, până se face ca o frişcă. Separi albuşurile de gălbenuşuri şi le baţi spumă. Amesteci gălbenuşurile cu zahărul până se topeşte, încorporezi apoi brânza de vaci, frişca bătută şi esenţa de rom. La final, adaugi spuma de albuşuri.
Pui compoziţia la frigider pentru două ore. Apoi cu ajutorul unui şpriţ, ornezi cu acest mousse de brânză un delicios tort de ciocolată. La fel de bine, crema-spumă merge cu o salată de fructe.
Mousse de brânză de vaci
Pofta buna!