Mousse de cafea

Printeaza

Mousse de cafea din: ciocolata cu lapte, gelatina, frisca, cafea instant, oua si zahar.

Ingrediente:Mousse_de_cafea

  • 150 g ciocolata cu lapte
  • 2 foite de gelatina
  • 500 ml frisca
  • 4 linguri cafea instant
  • 2 oua
  • 30 g zahar

 

Mod de preparare:

Topiţi ciocolata. înmuiaţi gelatina, apoi amestecaţi cafeaua cu 100 ml frişca. Separaţi 1 ou şi, la baia de aburi, bateţi gălbenuşul, 1 ou, cafeaua şi frişca. Separat, bateţi albuşul rămas cu zahărul, apoi frişca, încorporaţi-le, turnaţi-le în cupe şi lăsaţi-le să se răcească.

Mousse de cafea

Mousse_de_cafea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.