Mousse de ciocolată cu chili şi ciocolată neagră
PrinteazaO reteta de mousse de ciocolata cu chili si ciocolata neagra din: cuvertura de ciocolata amara, cuvertura, lapte, chili, galbenus, zahar si frisca.
- 120 g cuvertură de ciocolată amară
- 120 g cuvertură 72%
- 2 linguri lapte
- 1 linguriţă chili tocat
- 70 g gălbenuş
- 2 linguri zahăr
- 400 ml frişcă
Mod de preparare:
Se topesc cuverturile împreună cu laptele, la bain-marie. Se bate gălbenuşul cu zahăr până se formează o spumă şi se amestecă împreună cu cuvertura lichidă şi chili.
Se bate frişca şi se înglobează în amestecul de ciocolată cu ou. Se lasă la frigider cel puţin 30 min. Spuma va fi mai fermă dacă este lăsată la frigider o zi întreagă.
Mousse de ciocolată cu chili şi ciocolată neagră
Pofta buna!
Incoming search terms:
- mousse de ciocolata neagra